About me

Allereerst dankjewel dat je de tijd neemt om mijn blog te bezoeken!

Al een paar jaar volg ik zelf dagelijks een paar blogs en ik zat al langer te overwegen om zelf een blog te beginnen over beauty, lifestyle, lekkere recepten en andere leuke dingen. Heel erg spannend allemaal, want er zijn al zoveel blogs, zie daar maar eens tussen te komen. Maar na veel support van mijn lieve vriend en vriendinnen heb ik de stap gezet om Madebyuna te beginnen en nu zijn we alweer een jaar verder.

Maar wie ben ik eigenlijk? Daarom als allereerst iets over mij. Mijn naam is Yuna, 21 jaar oud en een halfbloedje. Half Indonesisch en half Nederlands.  

Ik studeer op dit moment aan de opleiding Human Resource Management, werk daarnaast in de bediening van een onwijs leuk restaurant, sport, shop, eet en kookt graag met vriendinnen en doe veel leuke dingen met mijn vriend. Naast al deze drukke bezigheden probeer ik ook nog te bloggen! Probeer inderdaad.. want vaak schiet het er helaas bij in. Ik schrijf over van alles dat mij blij maakt en wat me bezig houdt, beauty/sport/food/reizen en van alles meer. 

Heb je tips of leuke ideeën? Laat het me weten!

Have fun!

Liefs, Yuna

Geen opmerkingen:

Een reactie posten